Freelance tekstschrijver, copywriter of contentmarketeer? Luister:

Als 't soms voelt alsof je maar wat aan het doen bent, over je heen laat lopen door kloteklanten en niet de prijzen vraagt die je waard bent, doe dan dit vooral...

... NIET:

Proberen om een betere schrijver te worden.

“Ben je wel goed in je kop?!” schreeuwen al die freelancers die hun brood verdienen met schrijven.

😠

“Gelul”, krijst de boze menigte van tekstschrijvers die eindeloos boeken lezen om meer ‘kennis’ op te doen.

😡

“Heiligschennis!”, roepen de copywriters die cursus na cursus kopen zodat ze kunnen pronken met een certificaatje, terwijl ze nog steeds twijfelen aan hun skills.

🤬

Rustâg. Zodra je de komende paar minuten leest wat ik je hieronder laat zien, weet je meteen waarom 90% van de Nederlandse tekstschrijvers de karige restjes eet van dat selecte groepje wat alles dik voor elkaar heeft.

En da’s niet omdat ze nou zo veel beter zijn dan de rest.

Ook niet omdat ze nou zo ongelofelijk hard werken, in sneaky masterminds zitten of beschikken over geheime kennis die alleen zij hebben.

Wel nee.

De reden is iets totaal anders.

Kijk:

Als je het gevoel hebt dat je niet krijgt wat je waard bent, jezelf steeds weer te kort doet en moet werken met klanten die je niet genoeg respecteren voor wat je kan…

… dan ligt het aan de systemen en processen in je business.

Wat ik daarmee bedoel:

De nodige skills, tools en je eigen manier van werken waar je project na project op kan vertrouwen – waardoor je klanten je serieus nemen, niet over je heen durven lopen en je betalen voor wat je waard bent.

Ja, je moet een bepaald schrijfniveau hebben.

Maar dat niveau is niet zo hoog als je jezelf misschien wijsmaakt.

De waarheid is: als je puik werk levert, is dat dikke prima.

Maar pas zodra je puik werk levert én je klant omver kan blazen met een professionele werkwijze, van sales call tot afronden van ‘t project, krijgen je vertrouwen, omzet en werkplezier een dikke, vette, sappige boost.

venn diagram 100k pro(ces) copywriter
Ach, ach, ach. Wat zijn we toch druk met beter worden in schrijven.
Maar die andere 2?
Daar zijn maar weinig tekstschrijvers mee bezig.

Wat als de manier hoe je nu dingen doet, juist een afknapper is voor je klant of een onzichtbaar blok aan je been voor jou?

Ben je zoals de meeste tekstschrijvers, dan is dit ‘t geval:

⮕ Sales calls doe je op gevoel, of via een bepaalde structuur die de een of andere guru je heeft aangeleerd.

Het voelt onnatuurlijk, want introvert, maar hé: dit is wat ‘moet’.

⮕ “Klote, ben ik nou serieus [vul hier iets in wat je constant vergeet om aan te passen of toe te voegen in je offerte] vergeten? Nu gaan ze sowieso niet met me verder.” – Jij, 2024.

⮕ Je doet een briefing die of te kort, te simpel of te onduidelijk is. Daardoor zit je met matige antwoorden op die briefingvragen, waardoor je daar weer achteraan moet.

Of nog erger: je doet maar wat in je copy, met alle ellendige gevolgen die je daardoor jezelf cadeau doet.

Heb jij – en je vooral je klant – geen zin in.

⮕ “Wat voor prijs moet ik rekenen? Weet je wat: ik doe m’n (geheime) uurtarief keer het aantal uren wat ik denk ermee bezig te zijn. Oh, da’s best veel. Ik haal er €500 vanaf, terwijl ik weet dat ik er spijt van ga krijgen.”

⮕ “Jezus Christus, wat een lading feedback. Ik kan er helemaal niks van.”

En dan kan ik nog wel eindeloos doorgaan.

Maar: je snapt me.

De rode draad hier is dat we dingen doen, terwijl er met koeienletters ‘TWIJFEL’ op ons voorhoofd staat.

Twijfel in jezelf, hoe je je toko runt, en uiteindelijk of je wel je boterham kunt verdienen met dat wat je het liefste doet.

’t Medicijn tegen dit gevalletje Onzekeritus is er eentje van Dokter Timmers: je eigen werkwijze, processen en systemen.

Nu je inziet dat het niet aan je skills maar aan je systemen ligt, weet je wat te doen: je eigen proces ontwikkelen en installeren. Maar da’s het ding – hoe de fuck doe je dat?

Weet je:

Toen je voor jezelf begon was er niemand die je uitlegde hoe je een succesvolle freelance business runt als tekstschrijver.

En kijk, dan kan je wel de een of andere business coach inhuren voor minimaal €3.000, of zelf eindeloos puzzelen, maar dat kost je veel meer geld, tijd en energie dan nodig is.

Maar hé: die processen en systemen wil je wel geregeld hebben.

Want…

Pas zodra je een eigen werkwijze hebt waar je op kunt vertrouwen, kun je de bakkes van je imposter syndrome snoeren, waardoor je je gaat voelen én gedragen als een pro.

En daardoor sta je steviger in je schoenen, laat je niet over je heen lopen door kloteklanten en straal je vertrouwen uit dat vraagt om serieus genomen te worden.

Nutteloze feedback?

Nope.

Steeds weer te weinig geld vragen voor je werk?

Gaan we niet meer doen.

Klanten die mierenneuken om de kleinste dingen, omdat ze per se hun eigen zegje over je teksten willen doen?

Niks ervan.

Kijk, dit gaat natuurlijk niet alleen om meer betaald krijgen en chiller werken met betere klanten.

Dit gaat vooral over jou, als freelancer.

Als pro.

Als tekstschrijver.

Als iemand die krijgt wat ie waard is, bakken plezier en erkenning voelt in je werk, en van je business het succes maakt wat je ooit voor je zag.

Hé: luister. Ik heb iets voor je...

Maar ‘t is schaamteloos … prijzig, en je moet er nog tijd en aandacht en wat liefde insteken ook.

Als dat je afschrikt: stop maar met lezen.

Niet?

Gaan we weer verder:

Ik zei net dat er niemand is die je kan helpen aan de processen en systemen die je zonder gedoe direct kan gebruiken in je business.

Was gelul – want je hebt mij.

Dit is wat ik voor je heb:

Nederlands eerste én enigste kant-en-klare systeem vol werkprocessen, frameworks en handige templates die je leven en werk als freelance tekstschrijver idioot veel makkelijker, sneller en winstgevender maken.

€100K Pro(ces) Copywriter is de exacte werkwijze die ik al 3 jaar lang succesvol gebruik voor al m’n leads en klanten. Mede daardoor groeide ik van €0 naar €100.000+ omzet per jaar, terwijl ik gemiddeld amper 30 uur per week werk.

(En ik heb ’t klant na klant nog vet naar m’n zin ook.)

Hé, ik zeg niet dat je ook direct tienduizenden extra gaat draaien.

Ja, ik geef je alle tools waar je dat mee kan doen.

Maar of dat gebeurt, en hoe snel dat gebeurt, is aan jou.

omzetgrafiek 2021 t/m 2023
M'n jaaromzetten uit Moneybird sinds ik freelance copywriter ben.
Die grote stijging? Komt vooral door m'n systemen en processen.

Over die omzet gesproken – die komt ergens vandaan: klanten. En diezelfde klanten krijgen waterige mondjes vanwege m’n aanpak.

Als je tussen de regels doorkijkt, zie je steeds hetzelfde terugkomen.

Kijk maar ’s naar al m’n testimonials.

‘t Gaat een tikkie over de copy, en vooral over m’n werkwijze.

Ik zei het eerder al: hoe je werkt is minstens net zo belangrijk als wat voor teksten je oplevert.

€100K Pro(ces) Copywriter is gebouwd op de 3 must-have fases van elke succesvolle samenwerking met je klanten.

Ontleed je elke samenwerking, dan kom je altijd terug op de 3 onderstaande fases:

Fase #1: Sales & Onboarding.

Fase #2: Uitvoering.

Fase #3: Opleveren & Afronden.

Tenminste: als je ‘t goed wil doen.

En dat willen we.

testimonial voor 100k pro(ces) copywriter
Van flop, naar een tweede versie waar de klant van Yvonne dolblij van wordt.
Nice.

Daarom vind je in €100K Pro(ces) Copywriter voor elk van deze fases alle nodige processen en systemen waardoor je klanten je serieuzer nemen, naar je luisteren en je onderdompelen in complimenten.

Dit is per fase wat je van me krijgt:

🧰 Fase 1: Sales & Onboarding

Notion CRM

✅ Een kant-en-klaar en aanpasbaar CRM in Notion waardoor je met één klik op de knop direct overzicht krijgt in alles wat er in je business gebeurt.

✅ Template wat je per lead kunt hergebruiken, terwijl alle gegevens die je keer op keer moet invullen al voor je klaar staan.

✅ Het CRM rekent automatisch voor je uit hoeveel omzet er nog in je pipeline zit, waardoor je altijd precies weet hoe warm je erbij zit de rest van de maand.

Pre-Call Klantvragen

✅ De 16 exacte en bizar strenge vragen die ik elke lead stel om ze te kwalificeren, waardoor ik direct de controle pak binnen de samenwerking.

✅ Hoe ik leads binnen hengel via een schlimme gratis tool – inclusief alternatief als je nog niet genoeg autoriteit hebt.

✅ Wanneer ik precies in mijn sales proces deze vragen stel. Doe je dit te vroeg of te laat, dan verschuift de controle in een samenwerking naar je klant toe – en dat wil je niet.

Sales Call Script

✅ Mijn exacte sales call script waardoor ik met gemak bijna van al mijn sales calls converteer in klanten – terwijl ik zo introvert als de pest ben.

✅ De 31 vragen die ik bijna elke sales call stuk voor stuk stel, waardoor leads vet onder de indruk van me zijn en trappelend wachten om met me samen te mogen werken.

✅ Mijn bizar sneaky combinatie van vragen waardoor ik precies kan uitrekenen hoeveel omzet ik maximaal voor een opdracht kan vragen – en dat ook schaamteloos doe.

Top/Klote Klant Checklist

✅ De 16 vragen waardoor ik automatisch een Top/Klote Klant Ranking krijg. Hierdoor zie ik in 10 seconde of ik mezelf groen licht mag geven op een opdracht.

No-Brainer Offerte Template & Case Study

✅ Mijn exacte framework voor templates die converteren als een malle, en me ondertussen al meer dan 2.5 ton aan omzet opleverde.

✅ Een voorbeeldofferte uit m’n praktijk waardoor ik een project van €5850 binnen haalde – terwijl dat heul ver boven budget van deze lead lag.

✅ Mijn ongekend effectieve, maar onbekende manier om in 99% van de gevallen vooraf betaald te krijgen, waardoor mijn cashflow zo gezond is als Andrew Huberman.

25-50% Omzet Opslag

De magische zin van 14 woorden die ik bij elk project gebruik om minimaal 25% omzet extra aan elke klant te verdienen.

Pro(ces) Briefing Template

✅ Een variant op mijn Beruchte Briefing die klanten laat huilen, zweten en bloeden – maar waardoor ze me na het invullen ervan keer op keer bedanken voor de inzichten die ze dankzij mij kregen.

✅ 16 vragen die niemand anders durft te stellen waardoor je de doelgroep van je klant kunt analyseren, 19 temperatuurverhogende vragen om je klant en hun aanbod direct kraakhelder te krijgen, en 8 vragen waardoor je de tone of voice van je klant makkelijker kunt overnemen.

✅ En nog veel meer, waaronder mijn favoriete vraag om te zorgen dat ik precies weet wat een klant wil zien in hun tekst, waardoor ik de hoeveelheid feedback met kilo’s verminderde.

Holy Cash Sheet

✅ Voorgekauwd template voor je financiën in een Spreadsheet, waardoor je altijd overzicht en inzicht hebt in de cijfers die je woorden opleveren.

✅ Handige rekentool om je projectprijs mee te berekenen, net als een overzicht voor al je zakelijke kosten.

✅ Overzicht volgens de Profit First-methode, inclusief mijn percentages. Dit, en de rest van de sheet, is 100% aanpasbaar naar jouw eigen data, cijfers en situatie.

🧰 Fase 2: Uitvoering

Wireframe 101

✅ Mijn geheime wapen om klanten verbaasd achter te laten – omdat ze dit nog nooit bij iemand hebben gezien. Ik laat je binnen 1 minuut en 5 seconden zien hoe ik dit precies doe.

Copy Fundering Template

✅ Een idioot handig template waardoor je per alinea, pagina of tekst precies weet wat je wil zeggen. Daardoor voorkom je bakken feedback, kom je op nieuwe ideeën en word je copy zo veel krachtiger.

Copy Templates

✅ Het framework voor een home page waar ik altijd op terug kan vallen als ik even geen idee meer heb.

✅ Retegoed template voor sales pages, inclusief de 11 onderdelen voor converterende sales pages die bijna altijd nodig zijn.

✅ Template waardoor je in 8 stappen storytelling toepast op je over ons-pagina, en het verhaal van je klant van ‘t scherm spat als een topper van een film.

Waarschuwing: je klanten kunnen emotioneel worden na het lezen van de over ons-pagina die je voortaan voor ze schrijft.

🧰 Fase 3: Opleveren & Afronden

Behind-The-Copy Presentatie

✅ Ik sla mezelf voor m’n kop dat ik dit hier al onthul, maar fuck it: ik geef je mijn template voor de presentaties die ik voor m’n klanten opneem, waarin ik ze meeneem achter het hoe, wat en waarom van wat ik geschreven heb.

Dit. Is. Een. Game. Changer.

Happy Testimonial Hacks

✅ Vraag pas om een testimonial als je deze 8 dingen hebt gedaan tijdens de samenwerking. Heb je er een of meerdere geskipt? Dan riskeer je een negatieve review, en die zijn killing.

✅ De exacte e-mail die ik stuur wanneer ik om een testimonial vraag, waardoor ik nu meer dan 20+ lange, lovende testimonials heb van bijna al m’n klanten – inclusief de 13 vragen die ik stel waardoor ik testimonials krijg die zo krachtig zijn geformuleerd dat ze mond-op-mond-reclame voor me doen.

Ook handig: ik heb €100K Pro(ces) Copywriter zo ontworpen dat je er in 2 uurtjes doorheen kunt, en dus meteen kan installeren, aanpassen en tweaken in je werkwijze.

Ik heb 3 jaar aan m’n eigen aanpak gezeefd, gefilterd en gedestilleerd in wat het nu is – en dat door 5 weken lang, elke werkdag eraan buffelen.

Jij?

Jij kunt vanaf morgen je eigen werkwijze hebben staan waar je leads en klanten watertandend achterlaat om met je samen te werken.

testimonial lars meijer €100k pro(ces) copywriter
Mijn excuses aan alle ondernemers van Nederland.
't Spijt me dat jullie meer moeten betalen voor copy dan jullie gewend zijn.

Let op: ‘t is een kant-en-klaar systeem. Maar dat betekent niet dat je er zelf niets aan hoeft te sleutelen.

Als elke tekstschrijver die dit gaat gebruiken het niet aanpast naar hun eigen stijl, hebben we een probleem:

Dan hebben we 13.526 Robin’s.

Moeten we niet willen.

Daarom moet je eerst zelf je eigen saus eroverheen mikken.

Da’s allemaal niet ingewikkeld: is een kwestie van wat herschrijven, stijl aanpassen en eventueel meer.

En kijk, zodra ‘t staat houdt niets je meer tegen om elke dag te genieten van je vrijheid, creativiteit en waardering die je voortaan in en uit je werk kan halen.

review 100k proces copywriter van francisca
"Je pipeline in Notion is mijn grootste redding geweest."
Ik voel me nu net Superman.

Omdat je nu wél de poen krijgt die je verdiend voor je werk.

Omdat je nu wél werkt volgens een vast proces waar klanten weke knieën van krijgen.

Omdat je nu wél houvast hebt aan de nodige tools voor alle 3 de fases van een succesvolle klantsamenwerking.

Weet je…

Ik laat je dan wel niet zien hoe je meer klanten krijgt – maar ik laat je wél zien hoe je meer geld, respect en lovende woorden per klant verdient.

En daardoor gaat de rest vanzelf.

Krijg je er meteen een lading handige bonussen en cadeaus van me bij:

Zet je schrap, want ’t is een hoop.

👉 Cadeau #1:
3X Productiviteit

✅ Welke muziek ik op een ongewone manier afspeel waardoor ik in een hypnose vol focus beland. Zodra ik dit doe, vliegt de tijd aan me voorbij en ben ik bijna altijd sneller klaar met werken dan gepland.

✅ Hoe ik mijn telefoon de baas wordt, zodat deze niet al de uren uit m’n dag vreet.

✅ Het ene ding wat je nu misschien nog niet durft omdat je klanten pislink op je kunnen worden – maar waar je stiekem sowieso van droomt. Dit ene trucje bespaart me minimaal 3 uur per week.

En dan heb ik nog nog 23 andere hacks die zorgen dat mijn productiviteit bizar toenam, waardoor ik bijna nooit meer dan 30 uur per week werk – terwijl ik bergen werk verzet.

👉 Cadeau #2:
Bezwijfel Bulldozers

✅ Wat je moet zeggen als een lead je te duur vindt.

✅ Hoe je moet reageren wanneer klanten twijfelen aan het grootste pijnpunt wat bijna elk bedrijf of persoon (stiekem) heeft.

✅ Als je lead vraagt om een portfolio, en die heb je niet, stuur je gewoon dit ene mailtje. Probleem opgelost.

En dan krijg je nog 2 kant-en-klare mails die je kunt sturen wanneer je lead twijfelt of nog een bezwaar voelt – inclusief redenatie erachter.

👉 Cadeau #3:
E-mail Templates

✅ 17 e-mail templates die je bijna dagelijks gebruikt tijdens klantcontact, waardoor je kilometers tijd bespaart terwijl je zakelijk, professioneel en sympathiek blijft.

✅ Hoe je kloteklanten zonder schuldgevoel afwimpelt, terwijl ze je er nog voor bedanken ook.

✅ Wat je kunt zeggen om na het sturen van je offerte wat liefdevolle druk toe te voegen, zodat je lead eerder op je voorstel reageert – zonder dat ze zich onder druk gezet voelen.

Krijg je er nog een bak vol andere van me bij.

👉 Cadeau #4:
Tool Stack

✅ Een lijst vol alle snufjes en tools die ik gebruik: van m’n veel-te-dure bureaustoel tot de, wat mij betreft, beste all-in-one productiviteitstool ter wereld.

✅ Welke onbekende, A.I.-gedreven time management tool ik gebruik die automatisch mijn werktijd bijhoudt, categoriseert en suggesties doet om slimmer, sneller en effectiever te werken.

✅ Het grootste geheim achter mijn bizarre productiviteit is er eentje waar ik, gek genoeg, amper tekstschrijvers ooit over hoor.

Ik onthul je wat het is, wat ik precies heb en waarom dit zo bizar goed werkt.

alexander verbist review
"Ik dacht dat ik alles op orde had."
Nou, mooi niet dus.

€100K Pro(ces) Copywriter is dan ook mijn manier om te zorgen dat tekstschrijvers krijgen wat ze waard zijn, meer plezier halen uit hun werk en kilo’s voldoening gaan voelen….

… maar het is aan jou of je meedoet.

Tuurlijk: je kunt ervoor kiezen om deze pagina weg te klikken en door te gaan met je dag.

Dingen bij het oude laten.

Doortuffen zoals het nu gaat. Zelf vallen, en hopelijk weer opstaan.

Terwijl je klanten misschien wel over je heen lopen.

Terwijl je niet de euro’s vraagt die je verdient, waardoor je jezelf keer op keer te kort doet.

Terwijl je werkt met mensen die je niet waarderen, zeiken om de kleinste dingen of je niet serieus nemen, waardoor je vertrouwen een flinke klap in z’n bek krijgt.

Of je kiest de makkelijkere, snellere en meer winstgevende weg:

Je investeert een walgelijk groot bedrag, en krijgt daarmee direct toegang tot alle processen, tools en documenten die je nodig hebt om je business succesvol te runnen.

Daardoor verdien je meer keiharde euro’s, krijgt je vertrouwen en werkplezier een boost, en voel je erkenning van top, tot teen, tot toetsenbord.

Jij mag het zeggen.

Sterker nog: als je nu nog twijfelt, wil ik dat je ‘nee’ zegt.

Klik de pagina weg, en ga weer door met je dag.

No worries.

€100K Pro(ces) Copywriter is veel te duur en waardevol voor de twijfelaars of de hobbyisten.

Daarover gesproken…

Wat 't kost?

€497.

Een hoop geld?

Ja.

Maar als je wilt, kun je in 2 of 3 termijnen betalen.

Dan is ’t maar €249 of €169 per termijn, afhankelijk van of je ’t in 2 of 3 maanden betaalt.

Ik ben geen rekenwonder, maar…

... als je doet wat ik je laat zien, verdien je je investering al bij je eerste klant (meerdere keren) terug.

Tekstschrijver Anouk de Vetter hieronder is ’t bewijs:

“Dit heeft bijna m’n leven veranderd”, zegt Anouk. Niet raar, want ze verdubbelde haar tarieven en verdiende haar investering binnen 3 weken een sappige 10 keer terug.

Of ik een garantie heb? Moet je nou echt een garantie? Oké, hier:

Als je niet je investering binnen 2 weken terugverdient, eet ik op nationale tv mijn favoriete paar Air Max 1 in maat 47 op.

Beloofd.

Ook niet onbelangrijk: je krijgt een gratis upgrade zodra de professionele, gelikte versie van €100K Pro(ces) Copywriter in een online cursusomgeving komt.

Dus da’s ook mooi meegenomen – want dan krijg je een upgrade naar alle extra content, video’s en tools die er nog aankomen – voor €0.

Weet je, de enige vraag is nu nog…

Waarom zou je nog een dag langer moeten werken voor kloteklanten, lagere prijzen dan je verdient of die onnodige onzekerheid waar zo veel tekstschrijvers mee worstelen?

Hé:

Ik ga je niet zeggen wat je wel of niet moet doen.

‘t Is aan jou om te bepalen wanneer genoeg, genoeg is geweest.

Maar…

... als je voelt dat nu ‘t moment is, is €100K Pro(ces) Copywriter wat je nodig hebt om te krijgen wat je verdient.

Niemand leertje hoe je je business ‘moet’ runnen als freelance tekstschrijver.

Niemand geeft je de makkelijke weg om je eigen processen, systemen en werkwijze te implementeren.

Niemand laat je zien hoe je klant op klant verbaast met je pro-aanpak, waardoor elke samenwerking soepeler, sneller en winstgevender wordt.

Behalve ik. 😏

Als je gebruikt wat ik je zo ga geven, en als je de dingen doet zoals ik je laat zien, is het best knap als je niet meer gaat verdienen, relaxter gaat werken en meer vertrouwen in jezelf krijgt.

Nogmaals – 't is een gigantische lijst – wat je krijgt zodra je meedoet...

Alles in €100K Pro(ces) Copwriter:

✅ Notion CRM

✅ Mijn 16 Pre-Call Klantvragen

✅ Exacte Sales Call Script voor 99% conversie op mijn sales calls

✅ Top/Klote Klant Checklist & Calculator

✅ No-Brainer Offerte Template & Case Study

✅ Mijn magische zin van 14 woorden voor altijd 25-50% Omzet Opslag

✅ Pro(ces) Briefing Template

✅ Holy Cash Sheet

✅ Wireframe 101

✅ Copy Fundering Template

✅ Home Page Template

✅ Sales Page Template

✅ Over Ons-Pagina Template

✅ Behind-The-Copy-Presentatie Template

✅ Happy Testimonial Hacks

🎁 3x Productiviteit

🎁 Bezwijfel Bulldozers

🎁 E-mail Templates

🎁 Tool Stack

Je weet nu alles wat je moet weten om de knoop door te hakken. Dat moment is nu.

Via de knop hieronder kun je afrekenen, en krijg je direct toegang tot alle systemen, processen, tools, werkwijzes en andere shizzle die je nodig hebt als freelance tekstschrijver.

Of je klikt deze pagina weg, en gaat door met je dag.

Even goede vrienden.

Zeg ’t maar.

Zodra je klikt op de knop, kun je afrekenen in de beveiligde omgeving van Plug & Pay.

Daarin kun je aangeven in hoeveel termijnen je wilt betalen.

De investering hierin, kun je aftrekken van de belasting.

Scheelt weer.

Al door 33+ andere tekstschrijvers, copywriters en contentmarketeers gekocht.

FAQ

Wat als ik niet zo’n salesgerichte, Amerikaans-geïnspireerde copywriter ben zoals jij? Is dit dan ook voor mij?

Kijk, ik pak dingen rete-commercieel en Amerikaans aan, gericht op conversie en sales.

Maar: da’s niet voor iedereen.

En dat scheelt, wat hoe ik copywrite staat totaal los van wat €100K Pro(ces) Copywriter is.

Het product moet je echt zien als iets wat elke freelance tekstschrijver, wat mij betreft, écht zou moeten hebben. Ook heb ik ’t zo ontwikkeld dat het niet volledig is wat ik doe, maar juist dat je er je eigen draai aan gaat geven.

Sterker nog, dat is een vereiste.

Minder salesy?

Doe je ding.

Laten aansluiten op jouw unieke, specifieke doelgroep?

Graag zelfs.

Hoe werkt het precies?

Zodra je hebt afgerekend krijg je een mail met de uitnodiging naar de besloten Google Drive-map.

Ik check handmatig ‘t e-mailadres waarmee je toegang vraagt. Als dat hetzelfde e-mailadres is wat op je factuur staat, krijg je toegang.

Wanneer je erin kan, hoor je dat meteen.

Hoe de rest werkt, vind je in de Drive zelf.

Waarom heb je geen garantie?

Ik weet dat dit werkt, dat je business er door gaat groeien en dat je er meer door gaat verdienen.

Da’s mijn garantie.

Robin, waarom ben je toch zo goed en gul dat je dit alles deelt voor het belachelijk lage bedrag van €497? Waar heb ik dit toch aan verdiend? Waar hebben wij, alle tekstschrijvers van Nederland, dit toch aan verdiend?

Joh, zo ben ik gewoon.

Je bent een held. Waar kan ik afrekenen?

Via die gigantische, rode knop hieronder.

Al door 33+ andere tekstschrijvers, copywriters en contentmarketeers gekocht.