Testimonials

Wij van WC-Eend?

Niet voor mij. Ik heb een fijne groep aan tevreden klanten die me aanbevelen:

... bijgedragen aan onze €100K-maand
... bijgedragen aan onze €100K-maandMichel Mousa, Online Marketeer | Squared Media
“Met mijn LinkedIn consulting business hebben wij zelf een €100k maand behaald in juli.

We schrijven de LinkedIn-content zelf met ons team. En Robin gaf ons in deze periode ook zijn blik op onze contentideeën.

Zijn blik was waardevol. Hij komt zelf met goede (en grappige) ideeën, en zijn kennis over marketing heeft ons zeker geholpen bij deze milestone.

Verder heb ik eerder ook services bij Robin afgenomen en ik ben keer op keer tevreden.”

... €20.000 tot €30.000 omzet per maand erbij
... €20.000 tot €30.000 omzet per maand erbijHanneke Vogels, Sales Technology Director | Stryfes
“Bij Stryfes houden we van schrijven. Blogs, LinkedIn-posts en nog veel meer. Maar teksten voor je website? Dat is andere koek. Dan moet het to-the-point en converteren. En dat is niet onze specialiteit. Daarom hebben we Robin ingeschakeld.

De samenwerking is net als zijn teksten: helder, simpel en recht op het doel. Hij heeft maar weinig aanwijzingen nodig om stevige teksten te maken die recht doen aan de inhoud. Zelfs als het specialistische onderwerpen zijn.

Het resultaat is net zo simpel als verbluffend: verrassende teksten die daadwerkelijk mensen uitleggen waarom ze zaken met je moeten doen.

Daardoor steeg onze conversie én omzet: €20K tot €30K omzet per maand er bij.”

... €7.940 omzet in 3 weken door nieuwe sales page
... €7.940 omzet in 3 weken door nieuwe sales pageRuud Rotteveel, Schildklierspecialist | Revolutionair Gezond
“De conversie van mijn programma vond ik te laag. Daarom vroeg ik aan Robin of hij een betere verkooppagina voor mij wilde schrijven.

De samenwerking ging soepel en snel. Ik had de nieuwe tekst snel nodig en dat heeft hij voor elkaar gekregen. Verder is hij ook relaxed tijdens de contactmomenten. Je ziet ook dat hij nauwkeurig te werk gaat en verstand van zaken heeft.

Hij heeft eerst twee enquêtes gemaakt, die we naar mijn doelgroep hebben verzonden. Op basis van de reacties op deze enquêtes en mijn eigen briefing heeft hij een mooie, overzichtelijke en prikkelende tekst geschreven. Veel beter dan ik zelf had gekund en het bespaarde mij ook veel tijd.

Ik heb nu 20 cursussen verkocht in een week of 3, met een omzet van €7.940.

Ik kan Robin van harte aanraden voor je copywriting.”

... de tandjes veel opdrachten en aanvragen
... de tandjes veel opdrachten en aanvragenDenise Klootwijk, Merkstrateeg | Buro Bruut
“Ik was op zoek naar de juiste woorden voor mijn merkverhaal. Ik bleef hangen in mijn eigen woorden, en die vond ik niet scherp genoeg.

Daarom besloot ik de hulp in te schakelen van een copywriter. Ik legde Robin uit wat ik nodig had, en kreeg snel een enthousiaste reactie. “Gaan we regelen”, zei hij.

Binnen een week stuurde hij de eerste opzet. YES! Dit is precies wat ik nodig had. Hij is iemand die op een andere manier naar woorden kijkt en erg gevat is.

Zijn teksten bezorgen een glimlach op je gezicht én die van je klant. En nu? Nu heb ik de tandjes veel opdrachten en aanvragen.”

... een aanrader
... een aanraderRobin Bouwman, Paid Advertising Specialist | Bouwman Consulting
“Voor mij, en mijn klanten, schakel ik regelmatig de hulp van Robin in. Hij schrijft de copy voor e-mails, FB-ads en mijn homepage.

Dat laat ik niet aan iedereen over, want ik ben meer dan kritisch.Toch durf ik mijn copybehoeften met een gerust hart aan Robin over te laten. Een aanrader.”

... dit had ik zelf nooit zo goed gekund
... dit had ik zelf nooit zo goed gekundAnne Loosveld, ruitercoach | Anne Loosveld Coaching
“Robin heeft een supergoede salespagina geschreven voor mijn nieuwe coachingstraject.

Ik wilde het meteen goed neerzetten en weet dat een écht goede pagina zichzelf terugverdient.

Het samenwerken met Robin ging supergoed en makkelijk. Hij reageerde snel, hield me tussendoor op de hoogte en ook de correctierondes konden we heel snel over en weer werken. De eerste versie naar final was in 2 dagen klaar.

Dit had ik zelf nooit zo goed kunnen schrijven, en het had me ook eindeloos veel uren gekost.

Dikke aanrader!”

... mijn ideeën en visie perfect verpakt
... mijn ideeën en visie perfect verpaktSandra Mochèl, Coach | &Soul
“Ik was ontzettend gefrustreerd toen ik merkte dat mijn eigen pogingen om teksten voor mijn website te schrijven niet het gewenste resultaat opleverden. Bovendien miste ik de kennis van hoe je nu precies goede website teksten schrijft.

Ik had dringend behoefte aan een tekstschrijver – iemand die niet alleen wist hoe je een tekst voor een website moest schrijven, maar die het ook nog eens op een leuke en aantrekkelijke manier kon verpakken.

Gelukkig vond ik dat alles in Robin.

Zijn schrijfstijl sprak mij meteen enorm aan. Hij wist zich als geen ander te verdiepen in mijn doelgroep en begreep precies welke toon en boodschap ik wilde overbrengen.

Onze samenwerking verliep verbazingwekkend soepel. Vaak had Robin al precies datgene opgeschreven waar ik zelf enthousiast van werd. Hij wist mijn ideeën en visie perfect om te zetten in pakkende teksten.

Dankzij Robin heb ik nu een website met geweldige teksten. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat en ik blijf absoluut met hem samenwerken.

Het bespaart mij enorm veel tijd en moeite om zelf teksten te schrijven die nooit zo goed zouden zijn als wat Robin schrijft.

Ik kan Robin dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde copywriter die je website tot leven kan brengen.”

... humor, vindbaarheid én conversie
... humor, vindbaarheid én conversieNicole van Roekel, Online Marketeer | Freelance
“Ben je ooit wel eens oprecht blij geworden van een offerte? Nou, ik wel van die van Robin.

Ik heb zelden zo’n sterke en unieke offerte gezien, waarin meteen duidelijk wordt wat je mag verwachten van Robin zijn copywritingskills. En ik kan je verklappen: die zijn top.

Hij weet op een passende manier humor te verwerken in zijn teksten en vertaalt een briefing feilloos naar een sterk staaltje tekst die bijdraagt aan je vindbaarheid én conversie.

Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een copywriter die je helpt met begrijpelijke en conversiegerichte teksten – en ook nog eens snel en foutloos zijn werk oplevert.”

... 3 salespages, homepagina en over ons-pagina perfect opgepakt
... 3 salespages, homepagina en over ons-pagina perfect opgepaktAstrid van der Made, E-commerce Business Coach | Succes met je Webshop
“Robin heeft voor mijn bedrijf 5 pagina’s herschreven: 3 salespages, de homepage en over ons-pagina.

Hij heeft dat perfect opgepakt. Er zit nu een duidelijke lijn in de teksten en voor de salespages geldt dat het nu voor klanten veel duidelijker is wat ze krijgen én wat onze trainingen hen opleveren.

De communicatie verliep soepel, er werd snel gereageerd op mails en de teksten werden binnen de afgesproken tijd opgeleverd.

Op wat kleine aanpassingen hier en daar na, waren de teksten meteen goed en konden ze zo op de website geplaatst worden.

Robin had meteen de juiste tone of voice te pakken. Wat ik bijzonder goed vond is dat Robin de moeite genomen heeft om zich echt in ons bedrijf, onze doelgroep en onze trainingen te verdiepen, zodat hij zich perfect kon inleven in onze klanten en wat onze diensten voor hen kunnen betekenen.

Ik denk dat dit nodig is om een goede tekst te kunnen schrijven, maar ik weet ook dat een gewone tekstschrijver dit niet doet. Alleen dit al maakt dat ik voor volgende teksten weer bij Robin aanklop.”

... werk van de bovenste plank
... werk van de bovenste plankRoy Ishak, Copywriter & SEO-specialist | Freelance
“Als mijn agenda volgeboekt is, dan verwijs ik nieuwe leads door naar copywriters die ik hoog heb zitten.

Robin Timmers is hier – met recht – eentje van. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en zijn werk is van de bovenste plank.”

... een van de meest talentvolle copywriters van Nederland
... een van de meest talentvolle copywriters van NederlandNathan Veenstra, SEO-specialist | Optimus Online
“Naar mijn bescheiden mening is Robin een van de meest talentvolle en veelbelovende copywriters van Nederland.

Hij snapt waar copywriting om draait en kent daarnaast de belangrijkste basis van SEO die daarbij hoort.”

... elke euro 10x waard
... elke euro 10x waardHannelore Kron, Positioneringsspecialist | Freelance
“Ik was zelf jarenlang conversiecopywriter, en hielp zo klanten aan tienduizenden euro’s meer omzet. Nog steeds schrijf ik zo af en toe een salespage. En ook na jaren ervaring loop ik wel ’s vast.

Who you gonna call? Robin. Samen Google Docs doornemen, luisteren, en gewoon doen wat-ie zegt. En als hij mij al verder brengt, kun je nagaan wat-ie doet met je teksten als je zelf géén copywriter bent.

Kortom: bellen die gast. Voor een copyreview, of het schrijven van je hele website. Hij is elke euro 10x waard, en je gaat ‘m gegarandeerd meer dan terugverdienen.

Niet gelukt, dat terugverdienen? Bel me en je krijgt een fles bubbels van me.”

... zou zonder twijfel weer investeren
... zou zonder twijfel weer investerenRuben Jurna, Managementcoach | TeamRol-Indexator
“Het probleem dat Robin voor ons heeft opgelost is copy schrijven voor onze website die wél converteert. Zodat we in de huidige tijd het online kanaal veel beter kunnen benutten en er ook iets terugkomt voor de efforts die we daarin stoppen.

Dit na 2 jaar zelf aankloten, eindeloos vaak de copy op website finetunen (zonder enig resultaat).

In de samenwerking is Robin een fijne vent om mee te schakelen. Maar nog veel belangrijker: in zijn ‘briefing’ werden vragen gesteld waar ik nog geen goede antwoorden op had.

Eigenlijk kan ik zeggen dat Robins proces samen doorlopen minimaal evenveel waarde heeft gehad voor ons als de uiteindelijke copy die hij heeft geschreven.

Nu kan ik veel meer focus pakken op waar ik goed in ben en energie van krijg: nieuwe klanten aanhaken om onze methodiek.

Ik zou zonder twijfel de investering in Robin nogmaals doen: onder de indruk van zijn werkwijze en resultaat. Aanrader voor ondernemers die conversie willen verhogen vanuit bijvoorbeeld hun website.”

... vernieuwend, gewaagd en verfrissend
... vernieuwend, gewaagd en verfrissendPieter van Meurs, Ondernemer & Makelaar | Plan Makelaars.
“Dit was een grootse, brute ervaring. Groots vanwege Robin, en bruut vanwege Denise van Buro Bruut – die samen mijn nieuwe website een extra dementie hebben gegeven qua inhoud en tekst.

Vernieuwend, spannend en helemaal out of the box (zeker voor de makelaardij).

De mensen die ik nu de teksten heb laten lezen zijn erg verrast. Ze vinden het vernieuwend, gewaagd en verfrissend.

Over de samenwerking kan ik heel duidelijk zijn:

– Duidelijke offerte

– Afspraak is afspraak

– Goed luisterend oor

– En dan samen de spijker op z’n kop slaan

Petje af.

Ik kan alleen maar zeggen: een aanrader voor alle ondernemers, groot of klein.”

... schiet in één keer raak
... schiet in één keer raakEric de Kock, Ondernemer | Bezorgrestaurants
“Voor ons nieuwe maaltijd-/bezorgconcept hebben we 7 merken ontwikkeld. Het overkoepelende merk ‘Bezorgrestaurants’ heeft op alle fronten een licht humoristische, catchy uitstraling. Dat hebben we terug laten komen in onze visuele identiteit.

We zochten daarnaast nog een manier om deze identiteit ook in de beschrijvingen van onze 6 restaurants en overkoepelende merk te krijgen, en waren meteen enthousiast over de humorvolle manier van schrijven van Robin op zijn LinkedIn-pagina.

Binnen een dag had hij deze omschrijvingen spot-on geschreven. Vakwerk! Daardoor hebben we meteen de opdracht gegeven om al onze teksten – van productnamen tot meldingen op onze site – te herschrijven in zijn unieke Robin/Bezorgrestaurants-stijl.

Hij voor ons onmisbaar als copywriter. Snel, prettig, betaalbaar en schiet in één keer raak.”

... perfect in pakkende teksten
... perfect in pakkende tekstenJasper de Vink, Agency Owner | Studio Piraat
Met Robin is het lekker werken: hij weet de merkessentie perfect door te vertalen in pakkende teksten.
... moeite met onze tone of voice
... moeite met onze tone of voiceRick van Dijk, Webshop Manager | Veilig.nl
“Voor onze webshop Veilig.nl hadden wij behoefte aan kwalitatieve teksten. Wij vonden het lastig om de juiste tone of voice te bepalen van de website.

Gelukkig kwamen wij via-via in contact met Robin. De samenwerking verliep van begin af aan soepel.

Robin wist precies de juiste snaar te raken met zijn teksten met genoeg diepgang. Ben je op zoek naar een schrijver met een vlotte en gevatte schrijfstijl? Dan is Robin de juiste copywriter voor jou.”

... klantgericht schrijven is echt een vak
... klantgericht schrijven is echt een vakTessa Bensch-Stolze, Life Coach | Mindful Motion Studio
“Ik heb mijn websiteteksten onder handen laten nemen door Robin, en ik ben heel blij met het resultaat.

Ik heb zelf een verleden in marketing, dus ik kan best een woordje schrijven. Maar ik wist gewoon dat het beter kon en moest, want er mochten nog wel meer klanten bij.

Robin heeft me laten zien dat klantgericht schrijven echt een vak is. Hij heeft me uitgedaagd om het probleem van mijn klanten (mensen met chronische pijn) goed boven water te krijgen.

De feedback die ik had op de eerste versie heeft hij heel goed opgepakt en er nog betere teksten van gemaakt. Zijn planning heeft hij helder gecommuniceerd en opgevolgd.”

... kwestie van tijd voordat hij maanden vooruit volgeboekt is
... kwestie van tijd voordat hij maanden vooruit volgeboekt isArjan Jonker, SEO-tekstschrijver | Waardevolle Webteksten
“Onlangs werkte ik voor het eerst met hem samen: hij schreef SEO-teksten voor een klant van mij. En dat deed hij retegoed. Mijn klant blij, ik nog blijer.

Want daardoor kwam ik niet met mijn tijd in de knoop. Het is dan ook een kwestie van tijd voordat hij maanden vooruit volgeboekt is.”

... meer dan waard
... meer dan waardSven Aarssen, Online Marketeer | Growable Media
“Voorheen was ik altijd lang bezig met het verzinnen en maken van goede teksten. Tot op een dag Robin op mijn LinkedIn-feed verscheen.

In het begin twijfelde ik om het schrijfwerk uit te besteden want dit brengt natuurlijk ook kosten met zich mee, maar inmiddels ben ik erachter dat dit het meer dan waard is.

Robin weet vaak met heel weinig achtergrondinformatie toch pakkende teksten te schrijven. Daarbij kost het mij geen extra tijd en energie.

Wat voor mij soms dagen werk was kreeg Robin voor elkaar in slechts enkele uren. Ook komt hij met nieuwe ideeën. Ik raad hem aan iedereen aan!”

... je voelt dat het goed komt
... je voelt dat het goed komtSjors Antheunis, Webdeveloper | Pixelbros
“Bij Robin kan je je schrijfopdracht met een gerust gevoel achterlaten. Je voelt dat het goed komt.

Hij snapt welke boodschap hij moet overbrengen om jouw doelgroep aan te spreken en te triggeren. Dat is enorm waardevol.

Communicatie verloopt soepel en makkelijk, feedback pakt hij snel op, hij denkt mee en is creatief. Robin is de ideale persoon om je copy aan te pakken.”

... je onderzoekt alles
... je onderzoekt allesJohan van Delden, Life Coach | De Mannencoach
“Dank je wel voor wat je voor mij gedaan hebt, het heeft mij heel erg geholpen. Jouw schrijfstijl past precies bij mij. Wat ik zeker een groot pluspunt van je vind, is dat je je echt inleeft en inleest in de materie.

Je onderzoekt de concurrentie, de doelgroep, mijn diensten, alles. Dat geeft mij een goed gevoel, dat je het serieus aanpakt. Ik raad Robin aan iedereen aan die strakke copy wil hebben.”

... laat mensen actie ondernemen
... laat mensen actie ondernemenKevin Hendriksen, Online Marketeer | Koperbaard
“Voor een nieuw te lanceren website heb ik een beroep gedaan op het schrijftalent van Robin.

Zijn eigenwijze en directe schrijfstijl maakt mensen aan het lachen, zet ze aan het denken en zorgt ervoor dat ze actie ondernemen. Ik beveel Robin dan ook zeker aan.”