Sandra Mochèl
Lifestyle Coach
&Soul

“… mijn ideeën en visie perfect verpakt”

“Ik was ontzettend gefrustreerd toen ik merkte dat mijn eigen pogingen om teksten voor mijn website te schrijven niet het gewenste resultaat opleverden. Bovendien miste ik de kennis van hoe je nu precies goede website teksten schrijft.

Ik had dringend behoefte aan een tekstschrijver – iemand die niet alleen wist hoe je een tekst voor een website moest schrijven, maar die het ook nog eens op een leuke en aantrekkelijke manier kon verpakken.

Gelukkig vond ik dat alles in Robin.

Zijn schrijfstijl sprak mij meteen enorm aan. Hij wist zich als geen ander te verdiepen in mijn doelgroep en begreep precies welke toon en boodschap ik wilde overbrengen.

Onze samenwerking verliep verbazingwekkend soepel. Vaak had Robin al precies datgene opgeschreven waar ik zelf enthousiast van werd. Hij wist mijn ideeën en visie perfect om te zetten in pakkende teksten.

Dankzij Robin heb ik nu een website met geweldige teksten. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat en ik blijf absoluut met hem samenwerken.

Het bespaart mij enorm veel tijd en moeite om zelf teksten te schrijven die nooit zo goed zouden zijn als wat Robin schrijft.

Ik kan Robin dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde copywriter die je website tot leven kan brengen.”

Deel dit bericht:
Claim de 90+ inzichten, tips en strategieën achter mijn belangrijkste sales page ooit – voor €0.